Go to ...

Radio Messias

Messias, Israel og Verden

Sponsor

Klikk på reklamer og annonser. Radio Messias og JCMedia tjener penger på salget.

RSS Feed

Nyheter

Vi lever i en verden hvor nyheter og underholdning i stadig økende grad blir fusjonert til å være det samme. Det betyr ofte at reelle – og viktige nyheter blir sjaltet ut og forsvinner. Vi ser til og med hvordan dette sniker seg inn i kristne tidsskrifter. Dette løpet vil ikke Radio Messias være med på.

Vi tror snarere på at viktige nyheter må sprenges ut – og vi vet at det fins viktige nyheter der ute som fortjener å få et oppslag. Vet du om noe som du mener bør ut – så ikke nøl med å sende oss en epost. Spesielt er vi interessert i nyheter som gjelder Israel, men det betyr ikke at andre nyheter er uinteressante.

Vær ikke redd for å melde fra nyheter som kan være spektakulære. Vi kontrollerer og etterprøver om det faktisk har seg slik dere som tipsere mener det har seg. Vi er heller ikke redd for å skrive om sjokkerende saker, enten det nå gjelder det ene eller det andre. Radio Messias er ikke politisk korrekte – og kommer aldri til å bli det.

Radio Messias skal derfor være kjent for å være nyhetsnettstedet som aldri legger fingrene mellom, selv om vi naturligvis følger Vær Varsom-plakaten.