Go to ...

Radio Messias

Messias, Israel og Verden

Sponsor

Klikk på reklamer og annonser. Radio Messias og JCMedia tjener penger på salget.

RSS Feed

Terror i Jerusalem: En død


En israelsk politimann ble gjentatte ganger knivstukket av en jordansk terrorist i gamlebyen i Jerusalem under shabbat. Politimannen forsvarte seg selv og skjøt og drepte angriperen.

 

Dette har ført til at Jordan har fordømt Israel for drap på den jordansk-arabiske terroristen, og uttaler:

«Den israelske regjeringen, som er okkupantene, star ansvarlig for skytingen av en jordansk borger i det okkuperte Øst-Jerusalem, som igjen førte til hans martyrium». Det var talsmann for den jordanske regjeringen, Mohammed Momani som uttalte dette.

Den døde jordaneren har blitt identifisert som Muhammad Abdullah Salim al-Kassi. Han skal ha ankommet Israel for noen dager siden, og forsøkte å knivstikke politimannen I nakkenog hodet, nær Løveporten i Gamlebyen.

Politimannen, som ble såret av kniven ble behandlet på stedet av ambulansepersonell fra Magen David Adom, før han ble fraktet bort til Sha’are Zedek-sykehuset.

Statsminister Benjamin Netanjahu reagerer sterkt på uttalelsene fra jordanske myndigheter og fordømmer det på det sterkeste.

«Det er rystende å høre den jordanske regjeringen støtte terroranslag i Jerusalems gamleby. En sikkerhetsvideo viser tydelig hvordan en jordansk turist knivstikker en israelsk politimann med en kniv. Det er på tide at Jordan slutter med dette dobbeltspillet. På samme måte som Israel fordømmer terrorangrep i Jordan, må Jordan fordømme angrep i Israel», meldes det fra statsministerens kontor.

About Lars-Toralf Utnes Storstrand

Journalist siden 1989, med publiserte artikler i Dagen, Haugesunds Avis, Norge IDAG, Karmsund, Filmmagasinet, og andre publikasjoner. Forfatter. Ytringsfrihetsfundamentalist og absolutist. Overbevist Israelsvenn og Zionist. Utdannelse: BA i Kultur og Samfunnsvitenskap ved Universitetet i Bergen, 2004-2007.