Go to ...

Radio Messias

Messias, Israel og Verden

Sponsor

Klikk på reklamer og annonser. Radio Messias og JCMedia tjener penger på salget.

RSS Feed

Leder: Noen tanker om forbud


 

Forrige helg vedtok flertallet på Fremskrittspartiets landsmøte et forbud mot omskjærelse av guttebarn. Mange har ytret seg om dette i dagene som har gått. Vi også. Og vi har hørt mange argumenter mot omskjærelse som sådan. Et sentralt argument som har vært brukt mange ganger er argumentet om at det jo er muslimer som omskjærer sine barn. Målet med vedtaket er derfor å sette foten ned for utøvelse av islam.Det kunne vi sagt mye om, men la oss for argumentets skyld tenke litt. Vil det nytte å forby omskjærelse? Stanser man islam av den grunn? Svaret må være nei.

 

Men for å ta en annen side av saken. Alt det bunner i påstanden om at Ishmael er muslimenes stamfar. Det er historisk feil. Ishmael ble stamfar for ishmaelittene – som til syvende og sist ble stamfar for beduinene – som langt fra var de første som omfavnet islam.

Et annet argument i så måte må være om vi ikke også skal forby arabiske tall – du vet de tallene vi bruker her nå, 1,2,3,4,5,6,7,8,9 … i stedet for de latinske I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX.

Dog nei, for de er heller ikke av islam. På arabisk kalles disse «indiske tall», fordi islam som ideologi, aldri skapte noe selv. Den tok det beste av det de fant og underla det sine egne skikker, når den spredde seg. De arabiske tallene vi lærte om skolen ble stjålet fra hinduene. Det har blitt hevdet endatil at det var araberne som oppfant begrepet 0, men sannheten var at det var maya-indianerne.

Vi er vant med å tenke om en islamsk gullalder basert på vår forståelse av Tusen og Én Natt, men realiteten var at ikke engang Aladdin var arabisk. Du kan sjekke selv. Eventyret om Aladdin begynner: «Det var engang en liten kinesisk gutt som het Aladdin…»

Saken er at Islam er en avgudsreligion [J. Wellhausen, Reste Arabischen Heidenthums. pp.75;The idea of idolatry and the emergence of Islam: from polemic to history. Cambridge studies in Islamic civilization. Gerald R. Hawting. Cambridge University Press, 1999.]. Skapt av Muhammed og hans kones fetter, Waraquah [Encyclopedia of Islam, Online ed., Waraka b. Nawfal] , som tilhørte den romersk-katolske kirke. Da Waraquah døde – kom det ingen flere visjoner til islam, for det var ingen som kunne «tolke» synene Mohammed så når han fikk sine epileptiske (eller var det demoniske?) anfall. Den er ikke kreativ i seg selv. Dette ble grundig dokumentert av en israelske skribenter for nærmere tjue år siden, og Dr. Bill Warner, en av verdens framste islam-eksperter forklarer det grundig. Søk gjerne på «golden age of islam» på youtube. Islam får så hatten passer.

På samme måte som islam stjal sine «arabiske» tall fra India, og omskjærelsen ble stjålet fra jødene – har de stjålet, og stjålet og stjålet fra andre kulturer. Og de har forfalsket deler av det de stjal, blant annet ved å forvrenge omskjærelse av guttebarn til kjønnslemlestelse av jenter.

Skal det tas et oppgjør med islam, må man ta det på riktig måte – ikke ved å forfalske historien. Det fins ikke noe godt i islam.

 

 

About Lars-Toralf Utnes Storstrand

Journalist siden 1989, med publiserte artikler i Dagen, Haugesunds Avis, Norge IDAG, Karmsund, Filmmagasinet, og andre publikasjoner. Forfatter. Ytringsfrihetsfundamentalist og absolutist. Overbevist Israelsvenn og Zionist. Utdannelse: BA i Kultur og Samfunnsvitenskap ved Universitetet i Bergen, 2004-2007.