Go to ...

Radio Messias

Messias, Israel og Verden

Sponsor

Klikk på reklamer og annonser. Radio Messias og JCMedia tjener penger på salget.

RSS Feed

Arbeiderpartiet lager ris til egen ræv


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det tok ikke lang tid fra LO-kongressen trumfet gjennom et vedtak om at man skal boikotte Israel og israelske produkter til Israels ambassade reagerte. Det er Norsk Telegrambyrå som melder dette.

 

Arbeiderpartiet som er hovedtyngden bak Landsorganisasjonen lager dermed ris til egen ræv. Selv Børge Brende, utenriksminister, som fører en sterk israelkritisk politikk og arbeider aktivt for å dele Israel i en arabisk og en jødisk stat kritiserer vedtaket.

Også KrF og FrP reagerer på vedtaket i LO. LO-kongressen snakker i store ord og krever at israelsk okkupasjon må opphøre, selv om det ifølge Folkeretten ikke foreligger noen som helst form for okkupasjon fra israelsk side. San Remo-avtalen slår fast at jøder har rett til tett bosetning mellom Jordan og Middelhavet, området som feilaktig kalles «Vestbredden».

Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet

Kilde: LO-kongressen – Israel-vedtak skaper storm:Dagbladet

About Lars-Toralf Utnes Storstrand

Journalist siden 1989, med publiserte artikler i Dagen, Haugesunds Avis, Norge IDAG, Karmsund, Filmmagasinet, og andre publikasjoner. Forfatter. Ytringsfrihetsfundamentalist og absolutist. Overbevist Israelsvenn og Zionist. Utdannelse: BA i Kultur og Samfunnsvitenskap ved Universitetet i Bergen, 2004-2007.