Go to ...

Radio Messias

Messias, Israel og Verden

Sponsor

Klikk på reklamer og annonser. Radio Messias og JCMedia tjener penger på salget.

RSS Feed

Leder: Dommen er overhengende


 

Hvis vi ser tilbake på verdenshistoriens tydeligste domfellelse over en nasjon, dommen over Egypt våren 1491 FK ser vi spesifikt at lederen over den gjeldende nasjonen, Farao, hadde forherdet sitt hjerte.

 

Faktisk forherdet han sitt hjerte flere ganger – hvorpå Gud gjorde kunststykket at han selv grep inn og forherdet Faraos hjerte.

Dette kan vi på mange måter sammenligne med en kokosnøtt.

Alle som har forsøkt å knekke en kokosnøtt vet hvor vanskelig det kan være. Men selv om det kan være vanskelig – knuses den til syvende og sist i større og mindre stykker. Ut kommer da kokosmelk og kopra – som når den blir raspet opp kalles ”kokos”.

Dommen er ødeleggelse. Men den følges som regel av noe godt. For Egypts vedkommende døde Faraos førstefødte sønn. Det gode som fulgte av dette var at Israels folk løsrev seg og ble en nasjon.

Det er mange land som er under overhengende dom, eller har blitt dømt. Ramon Bennetts eminente bok SAGA: Israel and the Demise of the Nations> dokumenterer dette ikke bare akademisk, men teologisk og historisk. Dommen over Sovjetunionen er et premieeksempel.

Men dommen er overhengende for flere andre nasjoner. USA og Norge troner høyt oppe på skalaen.

Frankrike også.

Frankrike har hatt sjansen til å omvende seg, men har hele tiden valgt den sekulariserte løsningen – sosialismen – akkompagnert av katolisismen. Når Frankrike nå har valgt Emmanuel Macron til president har grundig plassert Frankrike under den jernbeslåtte tyske støvelen. Den nye presidenten i Frankrike heter i praksis Angela Merkel, uten at vi skal si nevneverdig mer om det.

Dette vil få betydelige ringvirkninger for Europa. Tyskland kommer til å konsolidere sin makt over Tyskland – som også kommer til å bli dømt. For Frankrikes jøder kommer dette trolig til å få en vesentlig følge: Økt antisemittisme. Dette kan du lese mer om i profeten Jeremia 16. kapitel.

Det er ikke urimelig at Frankrike kommer til å bli rammet av mer terror. Det er heller ikke urimelig at terroren mot Charlie Hebdo, konsertlokalet Bataclan og lastebilterroren i Nice – blir som musepiss i havet i sammenligning.

Men i likhet med Farao har de valgt det selv.

Norge er også under overhengende dom. For også Norge har fått sjanse på sjanse til å omvende seg. Men Norge er så gjennomsyret av sosialisme at man nå har åpnet armene for den romersk-katolske kirke på en måte som trolig hadde fått grunnlovsfedrene til å rotere hurtig i gravene sine.

Det er derfor betimelig at norsk politi trommer opp sikkerheten foran 17. mai, for ødeleggelsene er nødt til å komme – og det blir trolig noen dimensjoner større enn massedrapet på Utøya i 2011.

Men i likhet med Farao og Egypt har Norge valgt det selv.

Fremskrittspartiet er kanskje ikke under dom – ennå, men de kommer til å komme under dom. Hvis de ikke omvender seg.

Vedtaket på Helgens landsmøte om å arbeide for å få istand et lovforbud mot omskjærelse av guttebarn stempler Fremskrittspartiet som et parti for de umodne, ikke-tenkende, uvitende og ignorante.

Selv SV viste en mer intelligent side da de lånte øre til kritikken og vendte om i dette spørsmålet i ellevte time.

Dette kan til syvende og sist føre til at FrP mister mange nok stemmer til at de ikke lenger kommer til å være et levedyktig alternativ til den sosialistiske svøpen som på nytt truer kongeriket Norge.

Men i likhet med Farao – har Fremskrittspartiet valgt det selv.

One Response “Leder: Dommen er overhengende”

  1. Terje Bertelsen
    10. mai 2017 at 12:01

    Det virker som om ledelsen i partiet ikke forstår hvor alvorlig dette vedtaket er. De ser på det som bare ett vedtak blant mange andre, og som de liksom må «respektere». Jeg vet ikke hva stortingskandidatene som var på landsmøtet stemte. Men de av dem som er imot vedtaket burde faktisk gå ut og erklære offentlig at hvis det kommer opp til avstemning på Stortinget så stemmer de i mot! Hvis de har «guts» nok til det da.

About Lars-Toralf Utnes Storstrand

Journalist siden 1989, med publiserte artikler i Dagen, Haugesunds Avis, Norge IDAG, Karmsund, Filmmagasinet, og andre publikasjoner. Forfatter. Ytringsfrihetsfundamentalist og absolutist. Overbevist Israelsvenn og Zionist. Utdannelse: BA i Kultur og Samfunnsvitenskap ved Universitetet i Bergen, 2004-2007.