Go to ...

Radio Messias

Messias, Israel og Verden

Sponsor

Klikk på reklamer og annonser. Radio Messias og JCMedia tjener penger på salget.

RSS Feed

Cindy Jacobs profeterer reformasjon i USA


 «Vi er på veg inn i en ny tid. La ikke tumultene i den nåværende tid skremme deg fra å gå på den vegen jeg har kalt degå gå,» sier Herren. «La ikke frykten sette seg i hjertet ditt, for jeg skal visselig løse ut en reformasjon i Amerikas Forente Stater.» Herren sier: «Jeg er i ferd med å løse uten oppvåkning.»


Av Lars-Toralf Utnes Storstrand Publisert: 22. feb 2017 @ 16:32


Disse ordene kommer fra gudskvinnen Cindy Jacobs, som gjennom flere årtier har stått sentralt i arbeidet med å spre det profetiske ord til den frafalne vestlige verden. Hun fortsetter:
–Det du ser på nyhetene er rett og slett satan. Han er mismodig og rasende fordi han vet at han blir nødt til å slippe taket i mye han har hatt et grep om. Men dette skal du vite, dette er ikke en tid for triumf eller å være seierssikker og si: «Vi er ditt og vi er datt.»

–Herren sier: «Hell ikke brennstoff på folkets smerte.» Herren sier: «Jeg vil at du skal bygge broer, ikke brenne dem.»
–Herren sier: «Det er på tide at vi som er amerikanere skal sette våre hjerter i rette skikk. La ikke den politiske åndsmakten sive inn og få deg til å være den som splitter heller enn forener.» Herren sier. «Tiden er inne til å helle vann heller enn bensin på bålet. Tiden er inne til å reise deg i opposisjon.»
Herren kommer til å tale til både familier og familiemedlemmer om at «dette er en tid for høflige samtaler, ikke sivil ulydighet innen familiene, for satan ønsker å rive familiene fra hverandre. Satan ønsker å splitte menighetene.» Herren vil si: «Dette er et Johannes 17-øyeblikk.»

–Kan Gud bringe enhet til en hel nasjon? Selvsagt kan Ha det. Vi er påbudt å be nasjonene om vår arv. Vi er påbudt å gjøre nasjonene til disipler.

–Herren sier: «Jeg skal øke hastigheten for mine reformatoriske prinsipper,» sier Gud. «Jeg gjør noe nytt. Det har aldri vært slik tidligere.» Herren sier «Jeg kan skape fred. Jeg skal være som en bro over opprørt hav for din familie, for dem som arbeider med deg, dine medarbeidere og de som tror at vi er en udelelig nasjonen underlagt Gud.» proklamerte Cindy Jacobs.

About Admin